Ne demek?

Wiki Article

TBMM'ye maruz dezenformasyon yasası 'partal haber ve gerçeğe aykırı bilgilerin yayılmasını hapsetmek' amacı taşırken, CHP yandaşı medya bu durumu da dezenformasyona çevirerek lakırtı konusu yasayı 'sansür' olarak nitelendirdi.

15 Orak ayı gecesi budun sevimli derdindeyken erkek Kemal’in tatlı kişiını kurtarmak hesabına kimlerle ne tür pazarlıklar yaptığı da ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Se las va a haber con su hermano si no paran de discutir.He's going to have it out with his brother if they don't stop arguing.

ve kızı Ivanka Trump’ın Trump Organization’ın iş icraatına ilgili çıplak soruşturmanın bir parçbeyı olarak yeminli anlatım vermelerine oy birliğiyle karar verdi. 23:04

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların legal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Şehidin cenazesi, ikindi vakti köy mezarlığında toprağa verilecek. haberler haber son dakika şehit şehit haberi yozgat son dakika haber

"Politik dedikoduculuk” mesleğine geçmiş Tığdaroğlu'na: Kesinlikle kaçtığın ortada Reis bey Erdoğan Azerbaycan'a gitti Finlandiya Hariçişleri Icra vekiliı'nın açıklamalar Hava defans füzesi SİPER'den yeni mirarı Koronavirayrıca son perese Van esnafı İmamoğlu'na derece verdi!

Dün Dün 23:32 Sahte dolarlarla yakalanan yabancı tabiiyetli şilenmeıs tutuklandı İstanbul'da internetten satın aldığı naylon paralarla Samsun'a gelen yabancı tabiiyetli bir nüfus, kolluk aracılığıyla naylon paralarla yakalanıp çıayalldığı mahkemece tutuklandı.

11:23Bakan Bıkkın, pandemi döneminde ziyarete kapanan huzurevlerinin gene ziyarete açıldığını duyurdu

Son dakika İstanbul haberlerini buradan kovuşturma edebilirsiniz. En son istanbul haberleri simultane son haber burada.

Bir bileğil dü yabanlık kırmızı halı: 75'inci Cannes Film Festivali'nde karnı burnunda yıldızlar geçidi

Dün Dün 21:15 Villaya astığı "Bu villa satılamaz" tasarsı görenlerin dikkatini çekiyor Villaya astığı "Bu villa satılamaz" makaslamaksı görenlerin dikkatini çekiyor Tokat'ta oğluna villayı sattırmak istemeyen şahsın balkona astığı "Bu villa satılamaz" hatsı görenlerin dikkatini çekiyor.

Rusya'dan yeni hamle! Tsirkon füzesi kızdırmalendi! Rusya'nın çok konuşulan hipersonik füzesi Tsirkon Barents Denizi’nde test edildi. çav takatının 10 sulpna çıkabildiği bilinen Tsirkon'un, 1000 kilometre uzaktaki hedefini başarıyla vurduğu aktarıldı.

TBMM'ye sunulan dezenformasyon yasası 'mantar haber ve gerçeğe aykırı bilgilerin yayılmasını engellemek' amacı taşırken, CHP yandaşı iletişim ortamı bu durumu da dezenformasyona çevirerek söz konusu yasayı 'sansür' olarak nitelendirdi.

Report this wiki page